Rólam

AKI A SEGÍTSÉGEDRE LESZ

Boros Sarolta - életmód mentor

Funkcionális életmód mentorként elkötelezett vagyok, hogy kézzelfogható, a mindennapokban alkalmazható és a lehető legtermészetesebb lehetőségeket tárjam eléd, melyek segítenek annak a szabadság élménynek a megélésében, amit az jelent, hogy a saját kezedben tartod az egészségedet.

Az életmódprogram megvalósítása során eltávolítjuk a lehető legtöbb tényezőt az életvitelből, ami negatív hatással van az egészségre és hozzáadjuk a lehető legtöbbet, ami támogatja azt, mindezt a Te igényeidhez, tempódhoz igazítva.

A LEGFONTOSABB

VISSZA A TERMÉSZETHEZ

Fontosnak tartom, hogy a lehetőségekhez mérten minden téren visszatérjünk a természethez, a minket körülvevő környezettől ne elkülönülten, hanem azzal együtt létezzünk. Tapasztalatom szerint az összes tényező közül ennek van a legmélyebb hatása az EGÉSZségre és így egyszerre van hatásunk nem csupán a saját, de a környezetünk és a környezetünkben élők egészségére is.

Az életmódváltás 5 pilléren keresztül valósul meg plusz egy nélkülözhetetlen összetevővel, melyeket nem egymástól elkülönülten, hanem a teljes egészségre gyakorolt hatásukon keresztül tárgyalunk.

TÁPLÁLÉK

Tudtad, hogy táplálékaink milyen mély hatással vannak egészségünkre? Megmutatom, hogyan érheted el az optimális egészséget az étkezés révén.

ALVÁS

Az alvás minősége és mennyisége alapvető fontosságú. Ismerd meg az alvás és az egészség szoros kapcsolatát.

STRESSZKEZELÉS

A stressz mindenki életében jelen van, de fontos, hogy hatékonyan kezeljük. Tudd meg, hogyan csökkentheted a stressz negatív hatásait!

TESTMOZGÁS

Az ideális testmozgás az egészség elengedhetetlen része. Fedezd fel, hogyan választhatod ki a számodra megfelelő mozgásformát.

MIKROTÁPANYAGOK

A kis dolgok néha rengeteget számítanak! Az egészséghez elengedhetetlen mikrotápanyagok szerepét is megismertetem Veled.

ÉRDEMES TUDNI

ISMERJ MEG KÖZELEBBRŐL

Életmódmentorrá válásom evolúciója kb 20 éve kezdődött és a lovaknak köszönhetem, ahogy sok minden mást is az életemben.

A lovak tanítottak meg arra is, hogy az egészség csak belülről kifelé valósulhat meg, ami azt jelenti, hogy meg kell teremteni a működéshez szükséges optimális feltételeket. Az optimális belső környezet pedig akkor jöhet létre, ha az életmód a lehető legjobban közelít ahhoz, amire kifejlődött.

Először lovakat kezdtünk a párommal segíteni az életminőség javulásának útján, de rájöttem, hogy a lovakhoz emberek tartoznak, akiknek meghatározó szerepük van az adott ló életkörülményeire és ezáltal az egészségi állapotára.

Innen egyenes út vezetett ahhoz a felismeréshez, hogy az embereknek segítsek abban, hogy megértsék ezt a működési elvet és így könnyebben hozzanak tájékozott döntéseket nemcsak a saját, de a lovuk egészségével kapcsolatban is.

Ehhez pedig a leghatékonyabb útmutatást a funkcionális medicina területén találtam meg.

A funkcionális medicina számtalan izgalmas, új és értelmezhető elméleti és gyakorlati tudást ad, amiket a saját életvitelembe is beépítve a mindennapi fejlődés élményével ajándékoz meg.

Ezt az élményt szeretném veled is megosztani!

Ha téged is érdekel, hogyan tudsz tenni az egészségedért, foglalj időpontot egy 30 perces orientációs beszélgetésre.